Diş Beyazlatma

İstanbul, Türkiye

Dent Natural'da diş beyazlatma ile gülümsemenizi ve özgüveninizi artırın.

Güzel, ışıltılı ve beyaz bir gülümseme kalıcı bir izlenim bırakır. Ancak ne yazık ki, zamanla ve sağlıksız yeme ve içme alışkanlıklarıyla, dişler doğal parlaklıklarını ve ışıltılarını kaybederler. Siz de lekeli, lekelenmiş ve sarımsı dişlere sahipseniz, Dent Natural İstanbul’da son derece etkili ve uygun fiyatlı diş beyazlatma hizmeti sunmaktadır. Güvenli diş beyazlatma tedavimizi alarak, dişleriniz kaybettikleri beyazlığı ve parlaklığı geri kazanır.

İstanbul'da Özel Diş Beyazlatma Tedavisi

Dent Natural’da size en muhteşem sonuçları veren özel Venus White Diş Beyazlatma tedavisi sunuyoruz. Uzmanlarımız dişlerinize mükemmel uyum sağlayan özel tepsiler oluşturur. Bu tepsileri evde de kullanarak parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Venus Beyaz Diş Beyazlatma

Venus White Diş Beyazlatma tedavisi iki şekilde mevcuttur. İsterseniz evde uygulayabilirsiniz veya İstanbul’da klinikte diş beyazlatma seçeneğini tercih edebilirsiniz.

 
 
 

Klinikte Diş Beyazlatma Seçeneği

Dent Natural ayrıca klinikte yapılan diş beyazlatma tedavisi de sunar, bu da size daha beyaz ve parlak dişler sunar, ve bir saatten az sürede tamamlanır.

Dent Natural’da Venus White Diş Beyazlatma ofis içi diş beyazlatma işlemi, en güçlü formülasyonu nedeniyle dişlerinizi beyazlatmak için ışık veya lazer gerektirmez. Dişlerinizi tek, hızlı, profesyonel ve basit bir şekilde kliniğimizde beyazlatmak istiyorsanız, bu ideal bir tedavi seçeneğidir.

Evde Diş Beyazlatma Seçeneği

Venus White Diş Beyazlatma için Dent Natural’da Potasyum Nitrat ve florür kombinasyonu kullanılmaktadır.

Bu formülasyon, diş hassasiyetini azaltmaya yardımcı olurken diş mineye güç sağlar. Evde kullanımı uygun olan etkili bir jeldir. Farklı formülasyonlarda mevcuttur ve Dent Natural’deki uzman diş hekimimiz, muayene sonrasında dişlerinizi beyazlatmak için uygun formülasyonu önerir.

Sizin İçin En İyi Seçim Yapmanıza Yardımcı Oluyoruz

Dent Natural’da deneyimli uzmanlarımız dişlerinizin durumunu kapsamlı ve dikkatlice inceler. Bundan sonra, size en etkili ve başarılı sonuçları sunan en uygun diş beyazlatma seçeneğini öneririz.